Löysä pimppi pillun ajelu

Siis pitääkö sheivata myötäkarvaan vai vastakarvaan?? En tajua miksei ennen oo käyny näin: Tänää onneks iho jo parempi, jalat vaan on jositain kohdin täynnä tommosta saatanan pientä punastra haavaa..

Vaikka laitan sheivauksen jälkeen hyvää voidetta niin silti tulee punaisia näppyjä: Älkää vaan laittako mitään vartalorasvaa sheivauksen jälkee! Kirvelee ja tulee vaa lisää näppyjä D: Mutta vartalorasvaa kannattaa laittaa päivä ennen sheivausta ja sitten käydä suihkussa, että iho pehmenee ja sit ku sheivaa nii ei pitäs iho ärsyyntyä yhtä paljo. D siis miten te pystytte käyttää jotai saippuaa sheivauksee? Toi on ihan normaalii!

Kyl se iho sit joskus ajan kanssa tottuu! D Mä en ikinä laita mitään voidetta, iha vaa normi suihkusaippuan avulla sheivaan alapään ja ei oo mitään ongelmia koskaan ollu: Mun taas on pakko vetää myötäkarvaan, koska jos vedän vastakarvaan nii pimppa on liekeissä ja näppylöitä täynnä.

Ei voi mitää, jos on pieni sänki. Suihkun jälkeen sit pitäis laittaa jtn after shave juttua tms. D tälläset ohjeet mä oon kuullu: D Sheivauksessa täytyy kyllä käyttää oikeesti asianmukasia tuotteita sheivausvoiteita tai mikskä niitä nyt sanotaan: D ja aftershavea, niin säästyy yleensä tämmöseltä.

Ei se oo välttämätöntä. Mä en oo koskaan käyttäny mitään voiteita yms. Sheivaamiseenkin käytän vaan perus suihkusaippuaa, mitä nyt milloinkin sattuu olemaan. No ei ehkä välttämätöntä, mut ite oon kokenu tarpeelliseks ja tulee parempaa jälkee ku suihkusaippuan kanssa lotrailulla. Öö, alapääkarvat saa kaikkein hellävaraisimmin pois ladyshaverilla, ei ärsytä ihoa ja on pehmee ku vauvan peppu: Itse aluksi sheivailin ja totesin et punanen on ja verta tulee ja sit ostin ton ladyshaverin ni nyt on hyvä: Mullakin oli outo tunne silloin kun ekaa kertaa sheivasin kaikki pois.

Sellainen tosi alaston ja tuntui että kauhean terävä sänki kasvoi nopeasti: Täytyy myöskin vain odottaa, että alapää tottuu siihen. Ei sitä nykyään enää alapäässä mitään ihmeellistä tunnu.

Ai shaakeli, ymmärrän tuskasi. Muutama päivä sitten sheivasin ekaa kertaa kahteen vuoteen, ja se tuskainen kutina ja näpyt! Palaan ihanaan epilaattoriini jälleen. Nii mullaki sheivauksesta punasis näppyjä vaikka kuinka hellästi ajaisin. Myös epilaattorista punaisuutta ja näppyjä ja sattui aivan saakelisti, eli ei mun juttu.. Oon ajatellu just tota ihokarvanpoistogeeliä! Ja tietty just kunno sheivausgeeliä vaa: Kävin joskus 4 vuotta sitten brassivahauksessa kosmetologilla kahdesti.

Niiden kokemusten perusteella on tullut vahalla poistosta säännöllinen tapa. Lämmitettävä Bodyshopin sugar vaha on ollut paras ja tehokkain. Mies on apuna ja hänen mukaansa minulle sopii täysiposliini. Olen ollut samaa mieltä, joten kaikki on saanut lähteä. Mitäs te olette mieltä siitä, kun sit uimahallissa, ainaski mulle tulee orpo olo, jos ihan posliinina olen. Tuntuu että jotkin vamhoillisemmat katsoo kouhistellen. Siksipä pidänkin vaan huulet paljaana, mutta muuten puska edessä. Olisi muklava höylät kaikki pois.

Ota keppi käteen ja teeskentele vanhaa mummoa. Niillähän on tunnetusti luonnonporsliini. Kerrotko vielä lisää siitä brassivahauksesta, ihan kaikki karvat poistettiin? Miten kauan pysyi sänki pois? Oliko joku erikoistunut kosmetologi vai tekeeköhän niitä kuka vain? Uskallatko poitsaa bodyshopin vahalla huuliltakin kaikki karvat, meinaan eikö se oo melko arkaa ja "löysää" ihoa Paljonko tuomonen vaha maksaa ja kauanko sillä sitten pysyy karvat poies?

Mulla ainakin hävetti kerran kun työporukan saunailtaan piti mennä ja olin just höylänny posliiniksi. Uimahalliin en kyllä tohtis mennä ehkä jos itte tottuis siihen posliiniin kunnolla niin sitte. Vanhemmat ihmiset kyllä kauhistelee kun häpykarvojen tarkotushan on suojella pöpöiltä ja se on naisella semmonen aikuistumisen merkkikin, ihmettelevät miksi miehet haluavat naisen sukuelinten muistuttavan pikku tyttöjen alapäätä.

Itse haluaisin mieheni mieliksi kokeilla muuten kaljua mutta se pornostakin tuttu karvakolmio saisi olla. Vanhemmat ihmiset kyllä kauhistelee Mitäpäs tuohon mummolla sanomista. Olen lähes kuusikymppinen mitä tarkoitanet "vanhemmilla" puoliposliiniksi ajeltu.

Uimassa tykkään käydä, en ole tarvinnut selitellä. Paljas pimppi tuntuu jotenkin niin puhtaalta, eikä todellakaan tunnu siltä että olisin tulossa lapseksi jälleen.

No vanhemmilla niinkun yli 40 vuotiaat, joiden nuoruudessa ei vissiin oo karvojen ajelu käyny mielessäkään. Oma äitini esimerkiksi lähentelee 50 ja on kauhuissaan moisesta.

Myös sinun ikäisiltäsi naisilta olen kuullut kritiikkiä asian puitteissa. Hyvä kuulla etteivät kuitenkaan kaikki vanhemmat ihmiset tuomitse sitä. Eikös puoliposliini ole paras? Sen verran karvoja eteenpäin, ettei mummot ja muutkaan kauhistele. Kiitoradan kummatkin puolet kuitenkin karvattomia, joten miehellä riittävät työskentelytilat, ilman että tulisi irtokarvoja kielenpäähän.

Ja miehen työ on tietysti höylällä ajella. Karvaa on alapäässä juuri ja juuri nimeksi, eikä ole tarvinnut miettiä siistimisiä. Paljas alapää aiheutti suuria ongegelmia teiniiässä kouluaikoina kun kaikilla muilla alkoi olla karvat jo ikäisenä, sai miten milläkin tavalla peitellä itseään koulun liikuntatunneilla ja uimahallireissuilla. Karvan kasvu alkoi vasta n 16 vuotiaana ja sekin oli todella vähäistä.

Edeleenkään karvat ei peitä pikkuviivaa joten ajamisia ei tarvitse varmaankaan vähään aikaan miettiä.

Löysä pimppi pillun ajelu -

Paljas pimppi tuntuu jotenkin niin puhtaalta, eikä todellakaan tunnu siltä että olisin tulossa lapseksi jälleen. Nii mullaki sheivauksesta punasis näppyjä vaikka kuinka hellästi ajaisin. En ole harrastanut seksiäkään niin paljon. Mä en pysty jalkojani epiloida ollenkaan, sattuu niin paljon. Millaisilla naisilla yleensä on pillu senverran iso, että sitä voi fistata? Edellinen tyttöystävä oli todella väljä ja halusi että fistaan häntä aina ennen aktia. Ei tunnu yhtään samalta D: Nii mullaki sheivauksesta punasis näppyjä vaikka kuinka hellästi ajaisin. Paljas alapää aiheutti suuria ongegelmia teiniiässä kouluaikoina kun kaikilla muilla alkoi olla karvat jo ikäisenä, sai miten milläkin tavalla peitellä itseään koulun liikuntatunneilla ja uimahallireissuilla. Eikös puoliposliini ole paras? Siksipä pidänkin vaan huulet paljaana, mutta muuten puska edessä. Pillu vittu huora perse. Olen kokenut Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *